Tatuaje scrisuri

Vrei sa iti faci tatuaje scrisuri care sa contina numele sau initialele unei persoane dragi? Te invitam sa treci pragul salonului Funky Tattoo din Bucuresti. Aici vei intalni o echipa de artisti profesionisti si experimentati care te vor sfatui in asa maniera incat alegerea cuvantului sau frazei, tipul caracterelor cu care sa fie tiparit, a zonei corpului, dimensiunii, culorilor, etc., sa fie cele care corespund preferintelor tale astfel incat mai tarziu sa nu regreti ca te-ai tatuat.

De ce sa alegi tatuaje scrisuri?

Acest tip de tatuaje va fi perceput intotdeauna ca fiind un simbol coplesitor al unui sentiment autentic sau al unei convingeri sau ideologii dupa care te ghidezi in viata. Exista o multime de texte pe care ai putea sa le alegi pentru a-ti fi tatuate, texte care vorbesc despre prezent, dar si despre viitor sau trecut. Unele dintre ele, frumoase in forma si continut, au fost rostite de catre persoane celebre si minti luminate, ceea ce le face sa fie si mai mult alegerea ideala.

Poti opta pentru tatuaje scrisuri imprimate pe brate, glezne, picioare, spate, gat, etc., in functie de preferinte si de marimea textului care urmeaza sa fie tatuat.

Despre tatuaje scrisuri

O imagine poate fi extrem de sugestiva, insa cuvintele bine alese pot fi o sursa de inspiratie pentru oricine, avand potentialul de a misca muntii din loc, marturisind totul despre noi si despre lumea inconjuratoare. Desigur, motto-urile, numele, cuvintele si sloganurile din limbi straine, exotice sunt inotdeauna la mare cautare. Dintre acestea amintim: caracterele japoneze si inscriptiile chinezesti, textele in latina, sanscrita, farsi, etc.

Inainte de a-ti face tatuaje scrisuri, trebuie sa te gandesti foarte bine si sa alegi un text care sa te reprezinte si in care sa crezi sau in care vrei sa crezi.

Funky Tattoo realizeaza tatuaje scrisuri inedite!

Tatuajele pot reprezenta fie un moft, fie o forma de iesire din anonimat sau una de exprimare, insa intotdeauna vor avea o semnificatie care se afla in spatele lor. Aceste tatuaje scrisuri au capacitatea de a face o incursiune in unicitatea si specificitatea fiecarei persoane, explicand de la sine de ce fiecare intelege in mod diferit un text. Tatuajele tex pot fi inspirate din carti, cantece sau din alte surse apreciate.

In cazul in care nu v-ati hotarat inca asupra unui cuvant sau cuvinte care urmeaza sa va fie tatuate pe piele, specialistii Funky Tattoo va vor ajuta sa le identificati pe acelea care sa va incante si care sa va faca placere de cate ori le rostiti. Exemple de tatuaje scrisuri sunt o multime, ele provenind fie din epocile indepartate sau mai putin indepartate, fie din lumea moderna.

Funky Tattoo- salonul tau de tatuaje!

Pentru ca aceste tatuaje scrisuri sunt permanente, artistii Funky Tattoo din Bucuresti au grija ca tu sa optezi pentru un model care sa iti fie pe plac si de care sa nu te plictisesti nicicand. Il vom realiza cu aparatura performanta, intr-un mediu steril in care sanatatea nu iti va fi pusa in pericol.

Vreau programare