Tatuaje barbati

Pentru tatuaje barbati inedite sau pentru tatuaje femei, in forme si dimensiuni cat mai variate si mai complexe, va invitam sa treceti pragul salonului Funky Tattoo din Bucuresti.
In decursul timpului, tatuajele s-au imbogatit permanent cu diverse stiluri de executie, in functie de preferintele si cerintele fiecarei persoane. De asemenea, un alt fapt ce a determinat diversificarea stilurilor este si cel al aparitiei unor noi tehnologii de tatuare. Bineinteles, acest lucru tine si de experienta artistului care le realizeaza.

Ce modele de tatuaje barbati alegi?

Exista mai multe stiluri in care aceste tatuaje barbati pot fi realizate astfel ca tu il poti alege pe cel care corespunde cel mai bine preferintelor si gusturilor tale. In primul rand, trebuie sa te hotarasti cum vrei sa arate tatuajul pe care urmeaza sa ti-l imprimi pe piele pentru tot restul vietii. In al doilea rand, trebuie sa te decizi asupra zonei care urmeaza sa fie tatuata. Dupa aceea, trebuie sa te gandesti daca va fi un tatuaj alb-negru sau realizat cu pigmenti color. Dintre stilurile de tatuaje existente, enumeram: stilul jaonez/chinez (ce implica utilizarea unor nuante de culori diverse si motive traditionale), tatuaje funny (din desene si filme cu teme comice), fantasy (creaturi mitice), tatuaje 3D (folosirea umbrelor, distantarea imaginilor, rotunjirea lor, crapaturi, deschizaturi, s.a.), etc.

Pentru tatuaje barbati deosebite, vino la Funky Tattoo!

Este interesant ca barbatii si femeile aleg zone diferite ale corpului pentru a le tatua, ca sa nu mai mentionam despre modelele de tatuaje pentru care opteaza. Cei mai multi barbati aleg sa se tatueze in locuri vizibile, in timp ce persoanele de sex feminin opteaza pentru cel mai putin vizibile.

Trebuie sa stiti ca indiferent de zona corpului pe care doriti sa o tatuati sau de modelul si dimensiunea desenului, specialistii Funky Tattoo se vor ridica la cele mai inalte asteptari in ceea ce priveste executia propriu-zisa a tatuajelor.

Funky Tattoo- salonul la care trebuie sa apelezi pentru tatuaje barbati!

Trebuie sa stii ca alegandu-ne ca si furnizor al acestor servicii, riscul de imbolnavire si contactare a unor boli grave, este inexistent. Funky Tattoo este un salon autorizat, care respecta normele sanitare stabilite prin lege pentru a oferi un maximum de confort si siguranta, clientilor sai. Preturile pe care le practicam sunt mai mult decat avantajoase, lucru de care va veti convinge numaidecat.

Daca doresti realizarea unor tatuaje barbati impresionante, Funky Tattoo este alegerea perfecta din toate punctele de vedere. Aici vei intalni o echipa care va urmari ca in toate operatiunile pe care le efectueaza sa obtina satisfactia ta deplina. Dam dovada de profesionalism, promptitudine, eficienta, creativitate, flexibilitate si seriozitate. Ascultam cu atentie dorintele tale si le ducem la indeplinire intr-un mod optim, oferindu-ti rezultate de exceptie, care sa te surprinda cu adevarat.

Daca ai nevoie de detalii suplimentare in ceea ce priveste activitatea de tattoing pe care o desfasuram in cadrul salonului nostru complet echipat din Bucuresti, nu ezita sa iei legatura cu expertii nostri. Indiferent de cat de mari sunt asteptarile tale, te asiguram ca acestea vor fi indeplinite intr-un mod profesionist!

Vreau programare