Tatuaje pe deget

Aceste tatuaje pe deget pe care artistii salonului Funky Tattoo le realizeaza cu atata pricepere sunt modele atractive, estetice, interesante si sunt o provocare pentru cei care le poarta. Acestea pot reprezenta fie cuvinte in diferite limbi, fie imagini de dimensiuni reduse, in functie de preferintele fiecaruia.

Despre tatuaje pe deget

Tatuajele pe deget reprezinta o forma relativ noua de tatuaje, ce se regaseste atat la persoanele de sex feminin, cat si la cele de sex masculin. Tatuarea degetelor este foarte populara, tot mai multe persoane alegand sa isi tatueze aceasta zona. Chiar si vedetele internationale (Rihanna, Kelly Osbourne, Miley Cyrus, etc.) au optat pentru tatuaje pe deget tocmai datorita impactului vizual puternic pe care il au acestea, in cazul in care purtatorii doresc sa fie observate.

Ce tatuaje pe deget te-ai decis sa alegi?

Avand in vedere dimensiunea redusa a degetelor, este de inteles ca si tatuajele vor fi de marime mica. Fiecare dintre voi va alege ce imagini urmeaza sa va tatuam si cate degete. In general, cele mai cautate modele de tatuaje pe deget sunt literele, diverse nume sa cuvinte care au o anumita semnificatie pentru viitorul purtator. De asemenea, fluturii, trandafirii, modelele de tatuaje tribale, tatuajele tip inel sau verigheta, semnul infinitului, reprezinta alte modele la mare cautare. Asadar, putem spune ca degetele reprezinta o parte excelenta a corpului pentru a fi tatuate cu imagini atractive, micute si inedite care, cu siguranta, vor fi apreciate.

Pentru tatuaje pe deget vino la Funky Tattoo!

Alegerea unui model de tatuaj poate fi ori destul de complicata ori destul de facila, depinde din ce perspectiva privesti lucrurile. Complicata poate deveni daca nu ai un motiv precis pentru a te tatua sau daca esti o persoana care se decide foarte greu mai ales in privinta unor aspecte care vor dura pentru totdeauna. Avand in vedere multitudinea de modele de tatuaj care exista in ziua de astazi, oricine poate gasi un model care sa ii placa si care sa il caracterizeze.

Daca te-ai hotarat asupra unui anumit model, urmeaza sa te decizi asupra partii corpului pe care sa ti-l tatuezi, asupra dimensiunii, culorii, s.a. Aceste tatuaje pe deget sunt o alta forma de decorare, pe langa inelele si lacurile de unghii purtate de catre fete, fiind la fel de capabile sa le infrumuseteze prin imagini deosebite si modele complicate.

In functie de preferinte, acestea pot fi simple si elegante sau ostentative si unice. Artistii Funky Tattoo aduc special pentru fiecare dintre voi o gama larga si diversificata de modele de tatuaje pe deget astfel incat sa le puteti alege pe cele care corespund cel mai bine gusturilor voastre. De asemenea, in cazul in care doriti sa interveniti cu anumite modificari sau de ce nu, sa va creati propriul model de tatuaj, tot ce trebuie sa faceti este sa vorbiti deschis cu echipa noastra care va face tot ce tine de ea sa va ajute si sa va ofere rezultatele dorite.

Asadar, daca intentionati sa va tatuati, indiferent de zona corpului, modelul de tatuaj, dimensiune, detalii, etc., salonul Funky Tattoo din Bucuresti va fi intotdeauna alegerea cea mai buna!

Vreau programare