Saloane de tatuaje din Bucuresti

„Daca tot faci un lucru, macar fa-l bine”; o expresie care ne indeamna sa dam tot ce putem, si sa facem tot ce ne sta in putinta pentru realizarea unor lucruri marete, si nu, vorba aceea, de mantuiala. „Daca tot iti faci un tatuaj, macar fa-l mare” ar putea fi varianta potrivita atunci cand vine vorba de tatuaje, sau mai bine zis, de tatuaje spate.

Avantajul modelelor de tatuaje spate

Daca iti doresti un tatuaj mare, complex, cu multe detalii, iti recomandam sa te orientezi spre modelele de tatuaje spate, singura zona a corpului care permite crearea unor opere de arta la scara inalta din punct de vedere al dimensiunilor.

Dupa modelul full sleeve al tatuajelor pe mana, poti alege un tatuaj full back, care acopera tot spatele. Fie ca este vorba de un singur tatuaj sau mai multe modele care, atentie, este indicat sa aiba cat de cat legatura intre ele, tatuajele pe tot spatele pur si simplu incanta orice privire. Motivul?

Datorita dimensiunilor, modelele de tatuaje spate surprind cu acuratete detaliile fine specifice desenului ales. Un tatuaj detaliat este un tatuaj deosebit, aproape real, care infrumuseteaza aceasta zona a corpului, indiferent ca este vorba de femei sau barbati, ambele sexe „ingramadindu-se” de altfel in saloanele de specialitate pentru realizarea unor astfel de modele.

Sfaturi in alegerea modelelor de tatuaje spate

Pentru ca este pacat sa nu folosesti la maxim aceasta suprafata a corpului, sau dimpotriva, sa o irosesti amplasandu-ti o imagine cat o moneda fix in mijlocul spatelui, iti recomandam sa stai departe de acele tatuaje spate de mici dimensiuni. Desigur, intotdeauna exista solutia salvatoare de acoperire, insa aceasta s-ar traduce prin costuri suplimentare si o durere pe care, in cele din urma, ai suportat-o degeaba, adica primul tatuaj.

Daca optezi pentru tatuaje de tip full back, un singur model, gandeste-te bine care va fi acesta pentru ca varianta acoperirii este aproape imposibila, iar scoaterea cu laser sau prin alte metode, un proces indelungat, dureros si foarte costisitor. In cazul in care vrei sa-ti acoperi spatele cu mai multe tatuaje, asa cum a fost mentionat, ai grija ca acestea sa fie din aceeasi poveste, cu alte cuvinte, nu-ti desena o capra, un saxofon, un camion, niste litere chinezesti si o cruce doar ca sa-ti acoperi spatele; risti sa te alegi cu un spate de toata frumusetea, pe care ar fi bine sa il tii sub tricou tot timpul.

In ambele cazuri, gandeste-te la imagini, simboluri sau citate (in functie de ce vrei tu sa-ti tatuezi), care intr-adevar inseamna ceva pentru tine, care te reprezinta sau care au un anumit scop: de celebrare a unui moment important din viata, de realizare a unui tribut pentru cineva drag etc.

Lipsit de inspiratie in materie de tatuaje spate? Vino la Funky Tattoo!

In privinta modelelor de tatuaje spate si a tatuajelor in general, cea mai indicata persoana care te poate indruma in alegerea celei mai bune alegeri nu este mama (clar), nici iubita, si nici cel mai bun prieten, ci artistul tatuator, pentru ca acesta dispune de cunostintele si experienta necesara pentru a gasi solutia perfecta care cu siguranta te va multumi din toate punctele de vedere.

Ca orice alt salon de tatuaje care se respecta, Funky Tattoo dispune de un catalog de modele de tatuaje spate din care te poti inspira. Apoi, in joc intra unul din artistii echipei Funky Tattoo care nu doar ca iti „slefuieste” ideile, ci le pune si in practica, dand nastere unor opere de arta chiar pe spatele tau.

Vreau programare