Tatuaje picior

Dupa principiul: daca nu-i mana, atunci sa fie piciorul, in ziua de azi multi dintre cei care se hotarasc sa se tatueze isi indreapta atentia catre modelele de tatuaje picior, datorita posibilitatii usoare de a le ascunde ori de cate ori doresc.

Pe langa controlul asupra vizibilitatii, un alt avantaj al tatuajelor pe picior se refera la numeroasele zone in care acestea pot fi realizate, aspect care variaza in functie de un singur lucru: daca esti barbat sau femeie.

La Funky Tattoo se executa atat tatuaje barbati cat si tatuaje fete pe picior.

Tatuaje picior: zone preferate de catre fete

In materie de tatuaje picior, s-a observat ca fetele au tendinta sa opteze pentru glezne, laba piciorului si coapse ca si zone de plasare a imaginilor dorite.

Pentru ca o glezna fina este pusa in valoare cel mai bine de un tatuaj, domnisoarele aleg in acest scop fluturasi, note muzicale, zane, modele care seamana cu niste bratari sau chiar si matanii cu cruciulite. Un tatuaj pe glezna confera senzualitate si frumusete, iar daca este „urcat” si pe un piedestal, adica niste tocuri, este imposibil sa nu atraga atentia.

Cat priveste laba piciorului, se poate afirma ca acesta zona este recomandata exclusiv femeilor, pentru ca numai acestea au capacitatea de a suporta durerea ce vine odata cu procesul de tatuare. Pentru ca este o zona lipsita de grasime si muschi, intensitatea durerii poate fi insuportabila pentru barbati, care in general stau mai prost la capitolul tolerantei durerii atunci cand vine vorba de tatuare.

Si nu in ultimul rand, zona coapselor reprezinta un alt loc preferat de domnisoare in materie de tatuaje picior, o alegere foarte inspirata daca ne gandim ca un astfel de tatuaj scoate in evidenta formele, fiind extrem de apreciate de catre barbati.

Tatuaje picior: zone preferate de catre barbati

Daca reprezentantele sexului frumos aleg gleznele, laba piciorului si coapsele ca si tatuaje picior, tatuajele pentru barbatii se orienteaza catre zona gambei, respectiv partile laterale si din fata ale acesteia. Gamba reprezinta si una din zonele preferate de catre artisti deoarece este o zona intinsa, moale, perfecta pentru tatuare, care totodata permite crearea unor tatuaje pentru barbati complexe, ideale ca si marime.

Modelele de tatuaje picior pentru barbati tind sa fie alb-negre, insa populare printre acestia sunt si cele color; desigur, acest aspect variaza in functie de preferinte si modelul imaginii tatuat. De exemplu, un tatuaj tribal este intotdeauna negru, in timp ce utilizarea culorii poate fi modalitatea ideala atunci cand se doreste crearea unui contrast sau evidentierea anumitor zone ale tatuajului.

Tatuaje picior cu cerneala marca Funky Tattoo

Situat in capitala tarisoarei noastre, salonul de tatuaje Funky Tattoo este locul in care dorintele si ideile tale in materie de tatuaje picior si nu numai, prind contur… la propriu. In cadrul acestuia vei regasi o echipa de artisti priceputi in ale meseriei cu acul si cerneala, care iti stau la dispozitie pentru executia unor tatuaje reusite, exact asa cum iti doresti.

Daca esti vreun Toma Necredinciosu’ si nu crezi pana nu vezi, te asteptam in salonul Funky Tattoo pentru a-ti demonstra ce putem face cand vine vorba atat de tatuaje picior, cat si de alte modele amplasate in diferite zone ale corpului.

Vreau programare