Tatuaje nume

Vrei sa iti faci tatuaje scrisuri care sa contina numele sau initialele unei persoane dragi? Te invitam sa treci pragul salonului Funky Tattoo din Bucuresti. Aici vei intalni o echipa de artisti profesionisti si experimentati care te vor sfatui in asa maniera incat alegerea cuvantului sau frazei, tipul caracterelor cu care sa fie tiparit, a zonei corpului, dimensiunii, culorilor, etc., sa fie cele care corespund preferintelor tale astfel incat mai tarziu sa nu regreti ca te-ai tatuat.

De ce sa alegi tatuaje scrisuri?

Acest tip de tatuaje va fi perceput intotdeauna ca fiind un simbol coplesitor al unui sentiment autentic sau al unei convingeri sau ideologii dupa care te ghidezi in viata. Exista o multime de texte pe care ai putea sa le alegi pentru a-ti fi tatuate, texte care vorbesc despre prezent, dar si despre viitor sau trecut. Unele dintre ele, frumoase in forma si continut, au fost rostite de catre persoane celebre si minti luminate, ceea ce le face sa fie si mai mult alegerea ideala.

Poti opta pentru tatuaje scrisuri imprimate pe brate, glezne, picioare, spate, gat, etc., in functie de preferinte si de marimea textului care urmeaza sa fie tatuat.

Tatuaje nume sau scris

Pe principiul: clasicul nu se va demoda niciodata, putem afirma ca nici asa-numitele tatuaje nume nu vor cunoaste prea curand perioada in care nu vor mai fi cerute de catre clienti. Tatuaje nume se refera la orice combinatie de litere, in orice limba, care reda de la numele unei persoane, formatii muzicale etc, pana la motto-uri sau citate mai lungi. Altfel spus, dupa caz, aceste tatuaje nume reprezinta dovada suprema a dragostei fata de o persoana, respectiv cea mai buna modalitate de motivare sau incurajare a propriei persoane (in functie de mesajul tatuat).

De mentionat este faptul ca tatuajele cu numele prietenului / prietenei sunt, vorba aceea, “a big no no” din motive deja de la sine intelese: dragostea trece, tatuajul ramane. Datorita numeroaselor fonturi disponibile, cand vine vorba de tatuaje nume, exista nenumarate posibilitati din care clientul poate alege in functie de preferinte. De asemenea, modelele de tatuaje nume pot fi amplasate oriunde pe corp.

Funky Tattoo- salonul tau de tatuaje!

Pentru ca aceste tatuaje scrisuri sunt permanente, artistii Funky Tattoo din Bucuresti au grija ca tu sa optezi pentru un model care sa iti fie pe plac si de care sa nu te plictisesti nicicand. Il vom realiza cu aparatura performanta, intr-un mediu steril in care sanatatea nu iti va fi pusa in pericol.

Vreau programare