Tatuaje pentru fete

„Inarmate” cu curaj, pregatite psihic pentru ceea ce urmeaza si, bineinteles, de mana cu cea mai buna prietena, domnisoarele din ziua de azi au inceput sa treaca pragul saloanelor de tatuaje din ce in ce mai des, o realitate care a dus la aparitia unei noi categorii de tatuaje, si anume, tatuaje fete.

Moda, capriciu, dorinta de a iesi in evidenta, de a se exprima intr-un mod inedit sau pur si simplu din pasiune pentru arta? Motivele pentru care reprezentantele sexului frumos aleg sa-si imprime pe piele un desen permanent variaza de la o persoana la alta; cert este ca aceasta metoda de infrumusetare corporala „a prins”, si devine din ce in ce mai apreciata.

Tendintele in materie de tatuaje fete

Tendinte in moda, tendinte in machiaj; de ce nu ar exista si tendinte la capitolul tatuaje fete? Fie ca ne referim la modelul in sine, locul amplasarii, sau paleta cromatica specifica, putem afirma, pe baza celor vazute desigur, ca exista anumite preferinte cand vine vorba de toate aspectele mentionate.

La capitolul „cele mai populare imagini”, care ulterior sunt transformate in tatuaje fete, de departe castiga cele care redau: flori, inimioare, fundite, zane, pene, pasari, fluturi si alte mici vietuitoare asemanatoare, semne zodiacale sau stelute. Ca si zone de amplasare pentru aceste tatuaje fete, amintim: zona din spate a gatului, incheieturi, zona lombara, una din partile laterale ale stomacului, gleznele si laba piciorului. Si pentru ca majoritatea fetelor prefera lucrurile colorate, nici tatuajele nu puteau sa faca exceptie de la regula, acestea fiind realizate de cele mai multe ori in nuante vii si combinatii diverse.

Tatuaje fete: cel mai popular model

Si totusi, daca ar fi sa realizam un top 3 al celor mai des intalnite modele de Tatuaje pentru fete, toate cele 3 locuri ar fi ocupate de… flori, pentru ca domnisoarele adora florile, asa ca nu putine sunt cele care opteaza pentru trandafiri, flori de cires, flori de lotus sau crini in momentul in care hotarasc sa se tatueze.

In fond, florile desenate individual sau motivele florale combinate cu alte elemente la fel de delicate reprezinta o alegere inspirata atunci cand vine vorba de tatuaje fete. Amplasate oriunde pe corp, acestea din urma subliniaza feminitatea, confera o nota de senzualitate, infrumuseteaza si pun in evidenta zona respectiva. In cazul acestor tipuri de tatuaje pentru fete, se recomanda folosirea culorilor pentru redarea cu exactitate a frumusetii specifice florilor.

Pentru tatuaje fete, te asteptam la Funky Tattoo!

Indiferent ca este vorba de tatuaje fete sau alte modele, intrebarea care ii framanta pe toti cei care vor sa simta miscarea acul pe piele se refera la locul de tatuare unde pot beneficia de talentul, priceperea si mana usoara a unui artist, respectiv cele mai bune conditii in ceea ce priveste igiena spatiului respectiv.

La Funky Tattoo, salon de tatuaje din Bucuresti, ai parte de toate aceste lucruri, precum si de o atmosfera primitoare, unde artistii tatuatori te asteapta pentru a reda pe piele ceea ce tu ai in cap, fie ca este vorba de unul din modelele de tatuaje pentru fete, sau alte tipuri de imagini.

Vreau programare