Tatuaje Color - Tatuaje Alb-Negru

Tatuaje Color – Tatuaje Alb-Negru. Ai hotarat sa te tatuezi; ai ales modelul, zona de amplasare, dimensiunile; mai ai un singur lucru asupra caruia trebuie sa te decizi, si anume, folosirea culorilor sau realizarea tatuajului in alb si negru. Cand vine vorba de acest aspect, majoritatea oamenilor se confrunta cu aceeasi dilema: tatuaje color sau tatuaje alb-negru?

Multe s-au afirmat despre modelele de tatuaje color, respectiv alb-negru; exista multe teorii si mituri legate de procesul de vindecare al celor 2, rezistenta in timp etc. Insa, exista un singur lucru pe care ar trebui sa il iei in calcul atunci cand esti pus in fata unei astfel de decizii.

Tatuaje color, tatuaje alb-negru: o chestiune de preferinte

In industria desenelor imprimate pe piele, nu exista „discriminare” intre modelele de tatuaje color si cele alb negru sau anumite tendinte in acest sens. Alegerea introducerii sau nu a culorilor in tatuaje este strict personala, acest aspect ramanand intotdeauna la latitudinea persoanei care urmeaza sa se tatueze.

Despre tatuajele color se spune ca rezista mai putin in timp, ca trebuie rebatute mai des decat cele alb-negru, ca se vindeca mai greu etc, etc. Ei bine, aceste lucruri pot fi valabile si in cazul modelelor alb-negru deoarece, in cele din urma, nu conteaza daca sunt sau nu policrome, conteaza cum, cat si daca ai grija de ele.

Se stie, „inamicul” numarul 1 al tatuajelor este soarele, expunerea indelungata, fara o protectie adecvata, ducand in timp la decolorarea tatuajelor de orice gen. De asemenea, balaceala in piscine, bazine de inot si alte spatii asemanatoare a caror apa contine o concentratie mare de clor afecteaza in timp orice tatuaj. Asadar, poti avea un tatuaj alb-negru de 1 an si sa arate ca unul de 5, sau un tatuaj color de 5 ani, si sa arate ca unul de 1 an; depinde cum ai grija de el.

Si totusi: tatuaje color sau tatuaje alb-negru?

Decizia de a opta pentru tatuaje color sau tatuaje alb-negru poate fi influentata uneori de mai multe aspecte, si anume: modelul tatuajului cu pricina, dimensiunile, si cel mai important, nuanta pielii.

De exemplu, modelele de tatuaje color arata cel mai bine pe pielea deschisa, unde orice nuanta de culoare va fi una vibranta, puternica, intensa. Pe o piele bronzata sau mai inchisa ca si culoare, nuantele sunt o idee mai pale, iar anumiti pigmenti pot capata in timp alta culoare. Asta nu inseamna ca persoanele de acest gen nu se pot alege cu niste tatuaje color reusite, optarea pentru nuantele potrivite si evitarea pe cat posibil a anumitor culori gen galben sau portocaliu fiind aspecte cheie in acest sens.

De asemenea, alegerea unui tatuaj color sau alb-negru poate depinde si de modelul in sine al desenului. De pilda, imaginile cu flori sunt recomandate a fi realizate in culori, pentru ca doar astfel poate fi surprinsa frumusetea acestora, in timp ce modelele tribale sunt indicate a fi efectuate doar in alb-negru.

La Funky Tattoo, ai parte de tatuaje color si tatuaje alb-negru

La Saonul de Tatuaje si Piercing Funky Tattoo gasesti intotdeauna artistii potriviti pentru realizarea ambelor tipuri de tatuaje.

Tu vii cu schita, sau ne punem si noi mintea la contributie pentru conturarea acesteia, apoi trecem la fapte, si iti tatuam desenul final. Desigur, te vom ajuta sa te hotarasti intre tatuaje color si tatuaje alb-negru, oferindu-ti in acest sens sfaturi si sugestii utile cu privire la cum ar arata mai bine tatuajul tau in functie de modelul pe care il doresti, si desigur, nuanta pielii tale. Asadar, daca vrei un tatuaj reusit si rezultate pe masura asteptarilor, te asteptam la Funky Tattoo!

Vreau programare