Tatuaje Maori Salon Tatuaje Bucuresti

Salon Tatuaje Bucuresti
Tatuaj Maori

Tatuaje Maori – Salon Tatuaje Bucuresti

salon-tatuaje-bucuresti-funky-tattoo-bucuresti-tatuaj-spate-tattoo-fullback-tatuaj-maori-tatuaj-alb-negru-tatuaj-color-tatuaje-

Semnificația și proiectarea Tatuajelor Maori

Maori Arta tatuajului maori a venit în Noua Zeelandă din Polinezia, astfel încât există multe asemănări între desenele tribale folosite de maori și cele de către nativii insulei din Pacificul de Sud. Tatuajele maori traditionale se fac de obicei folosind un cuțit și un dalta, iar cerneala este adesea făcută din lemn ars sau piure.
Tatuarea acestor modele este adesea un proces îndelungat și implică tăierea în piele și folosirea dalta pentru a aplica cerneală. Întregul proces este ritualizat și există componente de la post până la abstinență.
Există multe componente simbolice ale tatuajelor maori, de la așezarea lor pe corp până la designul reprezentat și adesea, persoanele cu semnificație sunt tatuate din cap până în picioare.

Semnificație tribală

Tatuajul este extrem de important în cultura maori și este considerat a fi un ritual reprezentând ritul trecerii la vârsta adultă. Artiștii de tatuaje sunt denumiți tohunga ta moko și sunt considerați a fi figuri sfinte.

Salon Tatuaje Bucuresti Tatuaje Maori Tatuaje barbati tatuaje Bucuresti Baieti tatuaj bucuresti mana

Mesajele simbolurilor Maori sunt portretizate

Mesajele pe care simbolurile Maori le înfățișează sunt adesea despre unirea oamenilor, a pământului și cu sine. Deoarece sunt purtați de oameni de importanță în cadrul culturii maori, aceștia pot denota putere și putere.

Oameni care poartă designul

Persoanele care poartă designul tind să fie tipuri puternice, silențioase și cele ale căror corpuri sunt importante pentru ei. Mulți boxeri și luptători MMA au tatuaje inspirate de Maori, iar umărul și piciorul sunt locuri populare pentru ei.

Semnificațiile personale ale tatuajelor maori

Semnificațiile personale ale tatuajelor maori pot fi legate de ceea ce reprezintă simbolul sau de o poveste maori cu care este posibil să vă raportați. Amplasarea lor pe corp poate avea, de asemenea, o semnificație personală.

0 comments on “Tatuaj Maori”

Leave a reply

Vreau programare