Tatuaje pe mana.

La prima vedere, aceasta intrebare poate parea un pic ciudata caci, nu-i asa, daca vorbim de tatuaje pe mana, este clara zona corpului unde artistul urmeaza sa deseneze cu acul.

Insa, atunci cand te-ai hotarat sa alegi mana ca si loc pentru tatuare, exista anumite aspecte pe care ar trebui sa le stii despre aceasta zona, aspecte care cu siguranta te vor ajuta in luarea unei decizii finale, atat in ceea ce priveste zona exacta de amplasare a tatuajului, cat si modelul propriu-zis.

Tipuri de tatuaje mana

Cand vorbim despre tipuri de tatuaje mana, ne referim in primul rand la posibilitatile de tatuare pe care aceasta zona a corpului le asigura din punct de vedere al amplasarii. Altfel spus, ca si tatuaje mana, putem alege zona incheieturii, antebratul, atat partea interioara cat si cea exterioara a acestuia, bicepsul, zona de la umar la cot, si umarul propriu-zis, iar pentru nehotarati, intotdeauna exista maneca, sau full sleeve, care acopera toata mana.

Daca incheietura reprezinta unul din locurile preferate de fete ca si tatuaje mana, celelalte zone sunt indicate atat pentru baieti, cat si pentru acestea din urma. In alegerea locului, trebuie sa tii cont si de cat de vizibil vrei sa fie tatuajul tau. Daca iti doresti un tatuaj pe care sa ai posibilitatea de a-l acoperi ori de cate ori vrei sau este necesar, opteaza pentru partea de la cot in sus. Desigur, cu un hanorac sau o bluza cu maneca lunga, nimeni nu-si va da seama ca ai tatuaje si de la cot in jos.

De altfel, acesta reprezinta si principalul avantaj al modelelor de tatuaje mana: le poti ascunde sau lasa la vedere dupa pofta inimii, sau dupa caz, a situatiei.

Modele de tatuaje mana

In ceea ce priveste modelele de tatuaje mana, acestea sunt extrem de variate si cuprind de la imagini color sau alb-negru, pana la nume, citate si alte scrisuri de acest gen. Ca si spatiu de tatuare, mana reprezinta o zona destul de generoasa in comparatie cu altele de pe corp, care ofera posibilitatea realizarii unor desene complexe, cu multe detalii.

Dimensiunea tatuajului de pe mana variaza in functie de zona exacta de plasare al acestuia. Astfel, un tatuaj pe incheietura va fi din start mai mic in comparatie cu unul pe antebrat de pilda. In alegerea dimensiunii potrivite trebuie luata in calcul si complexitatea imaginii: un desen cu multe detalii si nuante de culori trebuie sa fie mai mare pentru ca acestea din urma sa fie redate intr-un mod cat mai clar si precis cu putinta.

Unde iti faci tatuaje mana in Bucuresti? La Funky Tattoo!

Fie ca te-ai decis deja asupra modelelor de tatuaje mana pe care ai dori sa ti le imprimi permanent, sau inca esti in dubii cu privire la acest aspect, vino la Funky Tattoo pentru a obtine exact ceea ce iti doresti: un tatuaj de calitate, care reflecta intru-totul dorintele tale legate de aspect si marime.

La Funky Tattoo te asteapta o gasca de oameni talentati, cu experienta in domeniu, pregatiti pentru orice provocare in materie de tatuaje mana si nu numai. In casuta noastra funky-ista de tatuaje, iti asiguram toate conditiile de igiena pentru ca procesul de tatuare sa se desfasoare ca la carte, precum si sfaturi si sugestii utile pentru un tatuaj reusit. Fa-ne o vizita si convinge-te de toate aceste lucruri!

Vreau programare